Είναι μία δημιουργός γνωστή για τις εντυπωσιακές συλλογές ρούχων που σχεδιάζει. Τα τελευταία χρόνια η Όλγα Καραβερβέρη, επικεφαλής του οίκου Karaververis  έχει κάνει μία στροφή στην Υψηλή Ραπτική. Τα fashion events της που παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έχουν συζητηθεί! Ενώ οι λαμπερές της δημιουργίες φοριούνται από πολλές γνωστές κυρίες της αθηναϊκής κοινωνίας.

Η Ολγα Καραβερβέρη όμως εκτός από ευφάνταστη σχεδιάστρια μόδας είναι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος με αγάπη και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Έτσι μαζί με την κόρη της Ιωάννα Καραβερβέρη που δραστηριοποιείται στην οργάνωση εκδηλώσεων και γάμων, αποφάσισαν να κατασκευάσουν μάσκες. Από την αρχή της καραντίνας έστρεψαν την παραγωγή τους σε ένα προϊόν χρήσιμο και λειτουργικό για την δύσκολη αυτή περίοδο, τις μάσκες προστασίας.

Και τώρα προχωρούν σε ακόμη μία πρωτοποριακή ιδέα, μία μάσκα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Κατασκεύασαν μία μάσκα για κωφούς και βαρήκοους.

Η Όλγα Καραβερβέρη σήμερα το πρωί μίλησε στον Δημήτρη Οικονόμου, στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η σχεδιάστρια είπε οτι μία φίλη της κόρης της που είναι κωφή τους έδωσε την ιδέα αυτή.

“Το προηγούμενο Σάββατο δέχθηκα ένα πολύ όμορφο μήνυμα από την Kyriaki , που κατοικεί στο Λονδίνο.  Ανήκει στην ομάδα ανθρώπων με χάρισμα ( έτσι εγώ θέλω να αναφέρομαι στα άτομα με μορφή αναπηρίας – η Κορίνα είναι κωφή). Με ρώτησε εάν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μάσκα με διαφάνεια ώστε όλοι να έχουν δικαίωμα στην επικοινωνία . Ήδη από εχθές το μεσημέρι την έχουμε βγάλει  στη παραγωγή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς το βρήκα φοβερά σπουδαίο να κάνουμε κάτι, ώστε να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην επίλυση του τρόπου επικοινωνίας ”

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *